2min Analytics

Qlik en Exact blijven samenwerken aan business intelligence

Qlik en Exact blijven samenwerken aan business intelligence

Qlik en Exact verlengen hun samenwerking. Exact biedt de business intelligence-technologie van Qlik aan via Exact Insights, een white-label-oplossing voor bestaande klanten.

Exact is een van de grootste Nederlandse softwareontwikkelaars voor accountancy en ERP. Accountants gebruiken de software om administraties te automatiseren. Toepassingen voor ondernemers lopen uiteen; denk aan HR, ERP en boekhouding.

Exact werkt samen met Qlik om een business intelligence-oplossing bij klanten aan te bieden: Exact Insights. Vandaag maken de partners bekend dat de samenwerking is verlengd.

Qlik en Exact

De samenwerking werkt als volgt. Qlik voorziet Exact van Qlik Sense, een business intelligence-platform met analytics en visuele rapportages. Exact verpakt de technologie in Exact Insights, een white-label oplossing.

Exact verleent Exact Insights als dienst aan bestaande klanten. Hun data is reeds beschikbaar, want elk product van Exact draait om dataverzameling en -verwerking. De analyses en rapportages van Qlik Sense komen relatief snel op gang. De samenwerking werkt voor beide partners, waardoor de verlenging geen verrassing mag heten.

“We zijn er altijd op gericht geweest om klanten meesterschap te geven over hun data”, deelt Jarno van Hurne, Global Product Line Director bij Exact. “De langdurige samenwerking is een mooi voorbeeld van wederzijds voordelige relaties”, voegt Qlik VP EMEA Francisco Mateo-Sidron toe.

Exact Insights

Exact Insights maakt het voor eindgebruikers mogelijk om grote hoeveelheden data te analyseren en visualiseren. Alle data die uit Exact-oplossing voortvloeit is in principe geschikt. Denk aan productinformatie (ERP), financiën (accountancy) en personeel (HRM), afhankelijk van de oplossingen waar een klant reeds mee werkt.

Tip: ‘Met Active Intelligence is je organisatie voorbereid op de toekomst’