2min

Tags in dit artikel

, , ,

DataRobot introduceert een managed versie van zijn AI Cloud-platform. Gebruikers kunnen machine learning-apps en -modellen ontwikkelen zonder programmeerexpertise. DataRobot draagt zorg voor de configuratie, infrastructuur en het beheer.

Het AI Cloud-platform van DataRobot werd een jaar geleden gelanceerd. De oplossing biedt een centrale omgeving voor de ontwikkeling van machine learning (ML). De organisatie stelt dat klanten alle benodigdheden ontvangen voor het programmeren en implementeren van ML-modellen en -applicaties.

DataRobot AI Cloud vereenvoudigt het ontwikkelingsproces. Het platform gebruikt eigen AI-algoritmen om gebruikers zonder programmeerexpertise te helpen bij het ontwikkelen van modellen.

DataRobot lanceerde onlangs een managed versie van het platform. Volgens de organisatie worden AI-applicaties steeds complexer en uitgebreider. Het DataRobot Dedicated Managed AI Cloud-platform wordt door DataRobot geïmplementeerd en beheerd om ontwikkelingsprocessen te vereenvoudigen.

Beheerd

Na het vaststellen van policies voor security, isolatie en dataretentie is het platform gereed voor gebruik. Elke Dedicated Managed AI Cloud-implementatie wordt ondergebracht in virtuele private cloud van DataRobot. De organisatie draagt zorg voor de configuratie, infrastructuur en het beheer.

Venky Veeraraghavan, Senior Vice President of Product bij DataRobot, vertelde dat klanten op verschillende manieren profiteren van Dedicated Managed AI Cloud. Door workflows aan DataRobot te delegeren kunnen gebruikers zich richten op bedrijfsresultaten. DataRobot zorgt dat het platform wordt beveiligd en bijgewerkt.

DataRobot AI Cloud

DataRobot AI Cloud analyseert de gegevens die gebruikers willen verwerken, kiest het beste neurale netwerk voor de taak en voert automatisch optimalisaties uit. Alles is mogelijk met een drag-and-drop interface, waardoor ook medewerkers zonder programmeerexpertise kunnen bijdragen aan ML-ontwikkeling.

Tip: DataRobot koopt Zepl en kondigt uitbreiding van het platform aan