1 min

Het Eindhovense Happy Horizon heeft AdBirds uit Amsterdam overgenomen. Hiermee moeten de internationale ambities van Happy Horizon een boost krijgen.

Met de overname, waarvan geen financiële details bekend zijn, krijgt het digitale marketing, advertentie, automatiserings- en databedrijf een speler in handen op het gebied van digitale advertenties.

Het Nederlandse AdBirds werd in 2010 opgericht door voormalige medewerkers van Google en Meta en werkt wereldwijd voor merken als LVMH, Lacoste, PUMA, Pepe Jeans en Hackett. Het bedrijf werkt met lokale vertegenwoordigingen.

Uitbreiding internationale activiteiten Happy Horizon

De overname moet de internationale groei en ambities van Happy Horizon versterken. Juist gespecialiseerde lokale teams die de taal spreken en kennis hebben van de markt, helpen klanten het best om hun marketing- en advertentiecampagnes wereldwijd uit te rollen.

Met de acquisitie kan Happy Bird zijn klanten beter van dienst zijn en hun internationale marketing- en advertentieambities helpen waar te maken, zo stelt het bedrijf in een commentaar. Happy Horizon heeft in Nederland zeven vestigingen.

Tip: ‘ASML-toeleveranciers overwegen productielocaties buiten China’