Drivers Only gelanceerd!

Ondanks de vele offline hulpmiddelen voor het oefenen van theorie-examens voor de auto, motor en bromfiets zakken er maandelijks meer dan 30.000 mensen voor hun CBR theorie-examen. In de afgelopen twee jaar hebben Michel Groesbeek (25) en Robert Lamot (25) ruim 50.000 mensen via hun website theorie-examens.nl aan correcte informatie geholpen. Dat aantal is vele malen hoger dan het gemiddelde van alle gelijksoortige websites in Nederland in dezelfde periode.

Hoe werkt de site?

Groesbeek en Lamot zijn per 1 augustus 2002 een nieuwe website begonnen onder de naam Drivers Only. Deze opvolger van theorie-examens.nl biedt een groot scala aan mogelijkheden voor iedereen die zijn theorie-examen wil halen. Naast de mogelijkheid om gratis de theorie voor de auto, motor en bromfiets te leren en/of uit te printen, zijn er een groot aantal proefexamens waarmee geoefend kan worden door de bezoeker. Zij hebben tevens al rekening gehouden met de theorie-examens "nieuwe stijl". Deze nieuwe stijl houdt in dat er naast fotovragen ook een aantal open vragen gesteld kunnen worden. Vanaf het najaar zal dit verwerkt zijn in zowel de CBR examens als de Drivers Only examens.

Wat kost deze service?

De proefexamens op Drivers Only worden "random" opgebouwd uit een aantal categorieen zoals zij ook gebruikt worden op het echte CBR examen. De examens bestaan uit 50 vragen en kunnen zowel met als zonder tijd worden afgelegd. Met meer dan 500 mogelijke vragen per examen, maakt de bezoeker nooit twee keer een zelfde examen. De kosten voor het maken van een volledig examen, liggen op 1,15 euro per keer wat moet worden afgerekend met de telefoon. Voor dit geld krijgt de bezoeker een 100% simulatie van het echte CBR examen en wordt er na afloop een complete foutanalyse voorgelegd met de eventuele knelpunten. Met deze simpele en doeltreffende methode, kan iedereen nu makkelijk zijn theorie-examen in 1 keer halen!

Bron:Driversonly.nl