2min

Tags in dit artikel

,

Trust combineert een high-speed USB ADSL modem met een gebruiksvriendelijke aanmelding voor ‘ADSL Surfen’ van kwaliteitsprovider Het Net. Vanaf november is dit combinatiepakket in de winkel (o.a. bij Dynabyte) verkrijgbaar. Ter introductie hebben Trust en Het Net een tijdelijke aanbieding samengesteld, waarbij de eindgebruiker het volledige aanschafbedrag van hetm odem, Euro 95,-, retour krijgt bij een ADSL abonnement van Het Net. Daarnaast biedt Het Net, vanwege haar vijfjarig bestaan, ADSL Surfen de eerste vijfm aanden voor Euro 29,95 (normale prijs Euro 32,95). Dit is inclusief het KPN-deel (Euro 19,95).

Het Trust modem en het ADSL abonnement zijnv olledig op elkaar afgestemd, waardoor de installatie heel eenvoudig is. Het gecombineerde pakket vergemakkelijkt de bestelling van ADSL Surfen voor dec onsument; zowel het modem als het abonnement zijn in de winkel in éénv erpakking af te nemen!

Trust biedt de keuze uit twee ADSL modems:

De voordelen voor de consument:

  • Gebruik van snel ADSL Surfen van Het Net
  • Zeer eenvoudige installatie dankzij voorgeprogrammeerde instellingen
  • Technische ondersteuning via de helpdesks van Trust en Het Net

De voordelen voor de reseller:

  • Compleet pakket met alles wat nodig is voor snelle ADSL internet verbinding
  • Afhandeling door Trust en Het Net
  • Geschikt om te verkopen vanuit het schap

ADSL Surfen van Het Net is vanaf november samen met de Trust ADSL modems landelijk verkrijgbaar, vanaf 99,95 Euro inclusief BTW.