2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het Trust 445A Speedlink XDSL Webstation is een compleet systeem met modem, router en switch plus (A)DSL aanbieding voor directe toegang tot het internet via een analoge telefoonaansluiting. Dit webstation stelt de gebruiker in staat om tegelijkertijd van 1 internetaansluiting gebruik te maken met 2 of meerdere gebruikers waardoor een thuisnetwerk gecreëerd wordt. De internetaansluiting via (A)DSL garandeert internetgebruik op hoge snelheid, altijd online tegen lage vaste tarieven en tegelijkertijd gebruikmakend van zowel de telefoon, fax en internet. De firewall functie zorgt voor beveiliging tegen ongewilde ‘inbrekers’ en aanvallen van buitenaf. Het product is compatibel met alle internetaanbieders en heeft duidelijke status indicators. Met een downstream snelheid tot 8 Mbps en een upstream snelheid 1 Mbps (afhankelijk van type abonnement en provider) is het webstation een essentieel apparaat voor high speed internet.

De Trust 450I Speedlink XDSL Webstation heeft dezelfde specificaties als de 445A Speedlink XDSL Webstation, maar is het model voor een ISDN telefoonaansluiting. Trust maakt internet met een (A)DSL aansluiting makkelijker en toegankelijker voor alle consumenten door middel van het Out of the Box concept. Beide webstations komen met een voordelig abonnement van Het Net / Planet Internet. De hardware en het abonnement zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor de gebruiker na een simpele installatie en registratie direct het internet op kan.

Beide apparaten zijn nieuw binnen het Trust High Speed Internet Sharing & Wireless Networking assortiment. De webstations behoren tot de basiscomponenten binnen de 4 verschillende groepen. Ze zijn compatibel met alle andere producten uit dit assortiment en uit te breidden tot en met de hoogst mogelijke draadloze netwerk- en internet- (A)DSL aansluiting (54Mb). Via de unieke en eenvoudige kleurcodering op de verpakkingen is het voor de gebruiker makkelijk het juiste (A)DSL product te kiezen. Zo kan de beginnende gebruiker (aangeduid met geel) het modem eenvoudig aansluiten op één PC via de Plug & Plug USB aansluiting. Voor gebruikers die met (A)DSL willen starten en direct internet toegang op meerdere PC’s of notebooks willen krijgen is het apparaat voorzien van de benodigde extra aansluitingen en functionaliteit (aangeduid met groen/blauw/paars).