Vanaf 1 december biedt Superweb aan haar gebruikers de mogelijkheid om een online club te starten zonder extra kosten. Iedereen die gebruikt maakt van de inbeldiensten van Superweb kan daardoor snel en eenvoudig een gratis alternatief krijgen voor de Clubs van HetNet waarvoor per 18 december betaald moet gaan worden. Vanaf vandaag kunnen beheerders een pre-registratie doen via clubs.superweb.nl en een start maken met de verhuizing van hun clubs.

Op clubs.superweb.nl krijgt de beheerder de beschikking over de zogenaamde Supertools waarmee hij onder andere agenda’s kan bijhouden, discussies kan starten, nieuwsbrieven verzenden en nog vele andere zaken. Ook bestaat er verder de mogelijkheid om een weblog bij te houden. Hiermee is Superweb de eerste Internet Service Provider die dit als standaardonderdeel in haar dienstverleningspakket opneemt.

Martijn Eier, directeur van Superweb: “Door het aanbieden van een club omgeving met veel nieuwe opties denken wij onze positie als de goedkoopste internetprovider van Nederland verder te versterken door daarnaast ook nog een van de meest volledige providers te worden”.

Superweb was in 1999 de eerste provider in Nederland die het voor de consument mogelijk maakte om via een gratis 0800 inbelnummer toegang tot het internet te krijgen. Voor een vast bedrag per maand kon iedereen met een vaste telefoonlijn onbeperkt internetten. Sinds het begin van dit jaar biedt Superweb internettoegang aan via de telefoonlijn met tot wel 40% korting op de internettikken. Superweb is de goedkoopste provider in Nederland en is hard op weg de grootste te worden. In de diverse provider peilingen komt Superweb vanaf de start als een van de beste uit de testen. Superweb hecht erg veel waarde aan een betaalbare internettoegang voor een groot publiek.