1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

ClubID is sinds kort overgenomen door hosting provider Dolphin Internet Services. Vroeger kon je op ClubID een eigen profiel aanmaken met wat persoonlijke informatie. Helaas bleek dat hier geen vraag naar was. Daarom werd besloten een enquête te houden en aan de hand van die enquête werd bepaald wat de toekomst van ClubID zou worden.

Zoals je misschien al weet is vanaf 18 december clubs.nl van HetNet niet meer gratis! Dolphin Internet Services biedt vanaf vandaag naast het maken van een profiel iedereen de mogelijkheid om op ClubID een eigen club op te richten! Deze dienst is volledig gratis! De club die je opricht is ook gratis door iedereen te bezoeken, als clubeigenaar kan je alles veranderen binnen de club. Na aanleiding van een Internet enquête heeft Dolphin Internet Services bepaald welke mogelijkheden zij de bezoekers gaat bieden.

Het resultaat is als volgt: Elke club heeft de beschikking over een tal van functies zoals een agenda, een forum, een fotoalbum, de mogelijkheid om nieuwsberichten, bestanden en links te plaatsen en de keuze uit verschillende club-templates. Het is ook mogelijk om meerdere beheerders aan te stellen en individuele rechten in te stellen op de clubleden.

Na verloop van tijd zal Dolphin Internet Services de mogelijkheden nog meer gaan uitbreiden naar de wensen van de bezoekers. Clubben is vanaf vandaag weer gratis.