T-Mobile biedt als hoofdsponsor van de TMF Awards een aantal bijzondere voordelen voor huidige en toekomstige klanten. T-Mobile en organisator TMF werken nauw samen om de TMF Awards op 10 april 2004 voor de fans nog aantrekkelijker te maken. De samenwerking met TMF krijgt deze zomer een vervolg met activiteiten rondom de grote sportevenementen waarbij

T-Mobile prominent aanwezig zal zijn. T-Mobile geeft daarmee invulling aan het beleid om door actieve betrokkenheid bij sponsorprojecten klanten nog meer mogelijkheden te bieden voor interactie en entertainment.

Allerlaatste kaarten…
Binnen een half uur waren alle 12.000 kaarten voor de TMF Awards 2004 uitverkocht. Maar T-Mobile heeft goed nieuws voor fans die geen kaartjes te pakken konden krijgen, want T-Mobile organiseert een SMS-wedstrijd waarmee de laatste kaarten voor het event te winnen zijn. Daarvoor stuur je een SMS met de tekst PAK naar 06-42500000. Je krijgt een gratis SMS terug met de boodschap dat je twee kaartjes voor de TMF Awards te pakken hebt. Zodra iemand anders ook een SMS stuurt naar 06-42500000, ben je de kaartjes weer kwijt. Stuur opnieuw een SMS en probeer de kaartjes zo lang mogelijk in je bezit te houden. In totaal zijn er 28 wedstrijden. De begin- en eindtijden van de wedstrijden zijn te vinden op

www.t-mobile.nl. De top drie spelers van elke wedstrijd (alle minuten en seconden worden opgeteld) ontvangen twee kaarten voor het event. De overall winnaar wint bovendien een Meet & Greet met een Nederlandse popartiest. De wedstrijden zijn al begonnen en lopen nog tot en met 4 april 2004. Je hoeft geen T-Mobile klant te zijn om mee te doen.

Speciale diensten voor T-Mobile klanten
Wie niets wil missen van de TMF Awards is bij T-Mobile aan het juiste adres. Zo kunnen T-Mobile klanten beltonen van de genomineerde artiesten, speciale logo’s en screensavers downloaden op hun mobiele telefoon. Op www.t-mobile.nl kunnen TMF fans doorklikken naar een speciale site. Tijdens de TMF Awards worden foto’s gemaakt die de volgende dag als e-card vanaf deze site verstuurd kunnen worden.

Exclusief Nokia 3100 TMF pakket met lichtgevende cover T-Mobile brengt een exclusief Nokia 3100 TMF pakket op de markt. Dit is een Nokia 3100 met een bijzondere lichtgevende cover. Het pakket ligt in de winkel voor EURO 89,95 inclusief EURO 10,- beltegoed. Er wordt gebeld met het After School tariefplan. Dat betekent voordelig bellen na 15.00 uur en in het weekend, en altijd SMS’en voor maar EURO 0,17 per bericht.