min

Tags in dit artikel

, ,

Vanaf heden is het mogelijk zowel voordelig te bellen als supersnel te internetten. In samenwerking met BBNed en TTG Netherlands biedt Dutch Web Service deze nieuwe dienst aan. Hiermee is zij de eerste Nederlandse internetprovider die Voice over DSL (afgekort ‘VoDSL’) voor de consumentenmarkt aanbiedt.

Deze nieuwe digitale dienst biedt veel voordelen. Met VoDSL bespaart de consument aanzienlijk op zijn huidige telefoonkosten. De snelheid en kwaliteit van digitale telefonie is hetzelfde als de traditionele telefonie. De consument behoudt zijn eigen telefoonnummer en hoeft geen aparte apparatuur aan te schaffen. Met het eigen telefoontoestel belt de consument binnen het BBNed-telefonienetwerk gratis naar andere abonnees. Bellen naar binnenlandse en buitenlandse nummers, mobiele nummers en 0800/0900 nummers is tegen een zeer voordelig tarief. TTG Netherlands
handelt het telefonieverkeer af, wat voor buiten het BBNed-netwerk is bestemd.

De consument ontvangt na het activeren van de aansluiting maandelijks online een overzichtelijke factuur. Op deze factuur wordt het telefoonverbruik gespecificeerd.

Voor meer informatie kunt u de website www.dutchweb.net bezoeken.