2min

Tags in dit artikel

, , ,

Vandaag leek er een einde te komen aan alle geruchten rondom de mysterieuze XBOX 360 campagne site van Microsoft. De site origenxbox360 zorgde lange tijd op diverse fora voor een niet aflatende stroom van geruchten en speculaties.

De site liet wekenlang een boom zien, waar om de week meer appels aan groeiden en waar konijntjes omheen zaten. Daarachter was een countdowntimer te zien. Veel mensen gingen op zoek naar de betekenis van het woord ‘origen’ en naar de betekenis van een latijnse tekst op de site xboxemea. Alhoewel er volop gespeculeerd werd, moest iedereen toch wel bekennen dat het geheel een flink mysterie bleef.

vandaag zou de countdowntimer op nul uitkomen en dat gebeurde ook. Er is inmiddels een nieuwe flashsite te zien op de website.
Twee konijnen hebben het over ‘origin’. Alhoewel het allemaal nog enorm vaag blijft lijkt het erop dat ‘origin’ een grote launchparty voor de XBOX360 is.

Op de site is ook een prijsvraag te vinden, waar 3 willeukeurige vragen over de XBOX360 beantwoord moeten worden. Daarnaast moet er een slogan voor de nieuwe XBOX verzonnen worden. De winnaar krijgt vervolgens een ticket voor het ‘origin’ evenement.
Veel kans maak je echter niet om het evenement te bezoeken, want bij de voorwaarden is te lezen dat er slechts twee personen uit alle landen de mogelijkheid krijgen om het evenement te bezoeken.
De twee winnaars kunnen zich verheugen op een driedaagse trip naar de Verenigde Staten ter waarde van zo’n 4.500 dolar.

Op het TweakZone forum loopt een topic waar verder gediscussieerd kan worden over dit onderwerp.