1 min

Tags in dit artikel

, ,

Een bezoek aan Graaf Dracula en duizend Duitse biertjes staan te wachten op degene die het antivirusprogramma BitDefender Mail Protection for Enterprises Beta weet te kraken.

Een enthousiaste Linux-gebruiker die als betatester als meest succesvolle tester uit de bus komt, zal een reis naar Roemenië winnen. Daar zal de tester een bezoek brengen aan het BitDefender development team, Graaf Dracula en andere lokale beroemdheden. Ook zullen de duizend Duitse biertjes klaar staan.

De eerste drie testers met de origineelste manier om het programma te kraken zullen een gelijksoortige prijs krijgen, de speciale "BitDefender Crash Test Dummy" prijs.

Alexandru Balan van BitDefender legt uit; "We dachten dat enige gepaste straf voor de winnaar zou zijn om hem dronken te krijgen. Nee serieus, dankzij beta testing worden onze producten beter en we waarderen de inspanningen van al deze mensen ten zeerste."

Voor alle betatesters is er een mailinglijst ter beschikking gesteld, zodat ze rechtstreeks met de BitDefender developers en ‘in-house’ testers kunnen spreken.