Nadat nog niet zo heel lang geleden Gmail onze monden open liet vallen van verbazing over haar opslagruimte van één gigabyte, is er nu een nieuwe e-maildienst geintroduceerd die webmail accounts aanbied met 1000GB opslagruimte.

Ongeveer een jaar geleden begon Gmail redelijk bekend te worden en het bedrijf stond binnen korte tijd om de enorme opslagruimte van één gigabyte. Inmiddels hebben ze daar 1GB bij gedaan, waardoor het totaal op 2GB komt. Deze hoeveelheid loopt nog steeds op [Actuele status: ca. 2660 MB].

Dit jaar kwam er ook nog een nieuwe webmail aanbieder bij; 30gigs.com en zoals de naam al zegt krijg je hier 30 GB. Dit is extreem veel en zelfs de meeste ‘MB’s-jagers’ vonden de paar gigabyte van Gmail al genoeg. Ook vonden veel mensen het een ongeslaagde actie, die alleen maar bedoeld zou zijn om Gmail de afgrond in te jagen.

Inmiddels is er weer een nieuwe emaildienst bijgekomen, deze keer met 1000GB en dat is bijna een terabyte! MailNation is net als Gmail en 30gigs.com volledig gratis, met als verschil dat je hier geen uitnodiging voor nodig hebt. Nu is het de grote vraag; wordt het een flop of een denderend succes…

Wij bedanken erasmus voor het insturen van dit bericht!

Lees meer