1 min Applications

Linux gebruiker van World of Warcraft verbannen

Een World of Warcraft (WoW) speler die gebruik maakte van het Linux besturingssysteem in combinatie met de Wine Emulator is verbannen van het populaire MMORPG spel.

Linux gebruiker van World of Warcraft verbannenDe man, die werkzaam is als netwerkbeheerder bij een internetprovider, denkt dat zijn Wine emulator perongeluk aangezien is voor een cheatprogramma. Blizzard heeft op haar servers een applicatie draaien die spelers zonder pardon uit het spel verbant als deze gebruik maken van een cheat applicatie.

De man ging echter niet helemaal vrijuit, want hij maakte ook gebruik van een programmeerbaar toetsenbord, waarin bepaalde toetscombinaties als macro opgeslagen kunnen worden. Volgens de man is het gebruik van een dergelijk keyboard echter niet verboden in de reglementen van WoW en Logitech, de fabrikant van het keyboard, promoot het toetsenbord zelfs voor WoW spelers.

Blizzard lijkt echter onverbiddelijk te zijn voor de man, want het enige antwoord dat hij op zijn vele e-mails krijgt is een auto-reply.
Zijn level 60 Mage kan hij voorlopig dus wel vergeten.

Bron:The Inquirer