1 min

Tags in dit artikel

Vacaturesite MegaJobs lanceert vandaag een nieuwe tv-zender: MegaJobsTV. Met een eerste proefuitzending introduceert men een themakanaal rond werk, loopbaan en opleiding. Op de website megajobs.tv zijn de proefuitzendingen te volgen, terwijl men verwacht binnenkort ook via kabelmaatschappijen te ontvangen te zijn, en mogelijk vanaf juli per satelliet.

De presentatie is in handen van Valérie van Unen (o.a. AT5, Novum, etc.), terwijl gedurende de uitzendingen de kijkers geïnformeerd worden over nieuw verschijnende vacatures via de onderin beeld lopende ’tickertape’. Hiervoor werkt MegaJobsTV samen met MegaJobs.nl, een vacaturesite met zo’n 75.000 vacatures online.

Het Commissariaat voor de Media verleende op 28 maart de Stichting MegaJobsTV een concessie voor 5 jaren, voor uitzending op TV en radio. Stichtingswoordvoerder Eric Bremer meldt dat MegaJobsTV in ver gevorderde bespreking is met de meeste kabelexploitanten over doorgifte van de MegaJobsTV-uitzendingen via de digitale programmapakketten. In juli wil het kanaal op de satelliet, waar het een frequentie kan delen met een Franse zender.

Momenteel zijn er besprekingen met mogelijke samenwerkingspartners voor MegaJobsTV in België.