1 min Applications

Belgacom biedt ADSL-klanten gratis domeinnaam

Goed nieuws voor onze Belgische leden met een abonnement bij Belgacom. Bij je abonnement krijg je nu een gratis .net of .be domeinnaam.

Belgacom biedt ADSL-klanten gratis domeinnaamDe mensen met een ADSL Go, ADSL Plus of VDSL Boost abbonnement kunnen nu eenmalig gratis een .net of .be abbonnement aanvragen. Dit heeft Belgacom onlangs laten weten. Zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker kan gebruik maken van dit aanbod.

Domeinnamen zijn uiteraard heel makkelijk. Mensen kunnen hun eigen website linken aan de domeinnaam. Het is echter voor mensen zonder website ook handig om een domeinnaam aan te vragen. Deze kan je ook aan je mailadres linken zodat je bijvoorbeeld voornaam@achternaam.net krijgt. Hierdoor is het makkelijker om een mailadres te onthouden. Vaak zijn adressen al bezet en moet je een moeilijkere naam verzinnen voor je mailadres.

Als je al een domeinnaam hebt, kan je die ook linken aan je Belgacom abonnement. Heb je al een ADSL Go, ADSL Plus of VDSL Boost abonnement, dan kom je overigens ook in aanmerking voor een gratis .net of .be domein.

Bron:HLN