1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft heeft laten weten dat het alle Xbox360 consoles die voor 1 januari 2006 zijn gefabriceerd gratis gaat repareren als deze stuk zijn gegaan. Dat heeft Microsoft vandaag laten weten aan IGN.com

Het bedrijf zegt een terugkerend probleem te hebben gevonden in de consoles die voor 1 januari 2006 geproduceerd zijn. Het probleem werd ontdekt door het analyseren van reparatiegegevens die door Microsoft zelf verzameld zijn.

Het exacte probleem in de eerste consoles is niet bekendgemaakt door Microsoft, maar als de console stuk is dan wordt deze gratis gerepareerd of vervangen indien reparatie niet mogelijk is. Voor alle consoles van voor 1 januari 2006 die nog werken heeft Microsoft de garantie verlengd tot één jaar. Alle consoles die geproduceerd zijn na 1 januari houden hun huidige garantietermijn.

Wij hebben contact opgenomen met de Nederlandse helpdesk en zij waren niet op de hoogte van de vervangingsmaatregel. Zolang het bericht niet op Xbox.com of Xbox.nl staat moeten we het bericht volgens de medewerker beschouwen als geruchten.