min

Tags in dit artikel

, , ,

Bungie heeft bekendgemaakt dat het nieuwe maps voor Halo 2 en een publieke beta van Halo 3 zal uitbrengen.

Dit is goed nieuws voor Halo fans. De nieuwe multiplayer maps voor Halo 2 worden beschikbaar gesteld in het voorjaar van 2007. Ook heeft Bungie bekendgemaakt dat kort daarna een publieke beta van Halo 3 uitgebracht wordt. De Beta van zowel Halo 3 als de nieuwe multiplayer maps voor Halo 2 zijn tegen die tijd te downloaden via Xbox Live Marketplace.

Ook word er binnenkort een commercial op de Amerikaanse TV uitgezonden waarin de eerste indrukken van Halo 3 word getoond, helaas zijn het geen ingame beelden, maar dat mag volgens Bungie de pret niet drukken.

"Begrijp me niet verkeerd, het wil niet zeggen dat deze reclame niet cool is, omdat er geen ingame beelden getoond worden. We hebben onze meest recente ingame modellen aan Digital Domain gegeven en ze opgepoetst tot CGI filmstandaarden. Vervolgens hebben we ze geanimeerd en gerenderd tot op een niveau van ongekende schoonheid. Er zitten een hoop goede dingen in de commercial en we zijn blij met hoe hij eruitziet. Het feit dat je geen echte ingame ervaring van Halo 3 ziet, wil niet zeggen dat je ook geen echte gameplay elementen kan ervaren in de commercial", aldus Bungie in een verklaring.

Lees meer