2min

Tags in dit artikel

,

YouTube heeft weer diverse verbeteringen doorgevoerd in haar systeem. Zo is er een geheel nieuwe functie bijgekomen genaamd: "Remixer." Met deze functie kan men foto’s en video’s samenvoegen, en zo het geheel professioneler over laten komen.

Maar buiten die functie, zijn er ook nog diverse aanpassingen geweest. Zo kan men bij zoeken nu selecteren hoe ze de resultaten wil lijsten. Er zijn ook wat content vlakken verschoven, om het geheel beter uit te laten komen.

Een tweede aanpassing geeft members de mogelijkheid om te kijken welke video de mede-member aan het bekijken is. Het lid krijgt een real-time thumbnail voorgeschoteld.

Ook is er een nieuwe bèta gelanceerd van Watch. Dit is de pagina waar de filmpjes op bekeken kunnen worden. Het gaat hierbij om versie 3.0 bèta. Er is nu een mogelijkheid om de video-resolutie aan te passen, en ook op deze pagina is er met content vlakken geschoven.

De upload pagina was ook aan vervanging toe, zo scheen. Hier is dus ook het nodige gebeurd, zo kunnen members nu via Google Maps laten zien waar de video gemaakt is. Tevens kunnen er wat meer opties ingesteld worden, die bij het weergeven hun nut laten zien.

Dan als laatst, de nieuwe functie. YouTube Remixer is een programma waarmee filmpjes gemakkelijk samengevoegd kunnen worden. Ook kan je de filmpjes gemakkelijker een professionelere uitstraling geven. Deze functie is geheel gratis, en gemaakt door Adobe. YouTube prijst hem aan: "Altijd al een professionele video willen maken, maar nooit geld gehad voor alle software die erbij komt kijken, gebruik YouTube Remixer."