1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Eind van deze maand verwacht Casema de 500.000ste abonnee te verwelkomen. Eén op de drie huishoudens maakt momenteel gebruik van de kabel via Casema.

Casema begon in 1997 met het aanbieden van kabelinternet. Dit was toentertijd nog een onbekend fenomeen. Na drie jaar, in 1999, had Casema zo’n 10.000 abonnees die gebruik maakten van Casema internet. Toen begon het kabelinternet enorm te groeien en in juni 2005 bereikte Casema de mijlpaal van 300.000 abonnees. Nu, precies twee jaar later, mag Casema zijn 500.000ste abonnee verwelkomen. Casema biedt tegenwoordig naast internet ook TV en telefonie aan. Dit resulteerde o.a. ook in deze enorme groei van abonnees.

Senior merketingmanager Erwin Rensen meldt, "Wederom een enorme mijlpaal, zeker als je kijkt naar de grote concurrentie op de breedbandmarkt. We leveren een betrouwbaar en goed product dat niet alleen door onze klanten, maar ook door de Consumentenbond als goed wordt gewaardeerd. Het is bijzonder om te concluderen dat ieder derde buurman in ons gebied een internetverbinding heeft via de kabel. Mede door de snelheid waarmee we de afgelopen jaren zijn gegroeid en de aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding die wij bieden verwachten wij volgend jaar dat de helft van onze abonnees breedband internet van Casema heeft".

De 500.000ste abonnee zal van Casema een cruise aangeboden krijgen voor twee personen naar een exotische bestemming.