1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Hotswap.com is een startend internetvideobedrijf, het heeft nu al steun van twee miljardairs. Een Mede-oprichter van Apple, Steve Wozniak en een mede-oprichter van Clear Chanel Communications Red McCombs zeggen interesse te hebben in de diensten van Hotswap, dat vage video’s kan omtoveren naar High-Quality video’s.

"Ik vind het leuk wat ze doen. Het is definitief een stap vooruit", zegt Wozniak, een mede-oprichter van apple, dat in 1976 samen met Steve Jobs tot stand is gekomen. ‘Woz’ is nu adviseur van het bedrijf, zo kan hij naar eigen zeggen ideeën die bij hem opkomen melden aan ze.

Hotswap werkt door middel van een digitale compressiemethode. Door deze methode uit te pakken kan ze de video’s in High Defination kwaliteit afspelen, er is inmiddels patent aangevraagd op deze technologie.

Hotswap is nu 3 maanden geleden opgestart met de steun van Kinsey Hills Group. Hotswap heeft in de korte periode dat ze bestaan al contracten met enkele grote namen zoals Autonation en Red McCombs Enterprises’ keten van autodealers. De technologie gaat gebruikt worden voor demostratiefilmpjes van auto’s op het internet.