1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft’s grote geldschieter voor de Xbox 360, het spel Halo 3, heeft meer dan één miljoen pre-orders binnengesleept in een recordtijd van slechts zes weken voor de release van het spel.

Microsoft deelde dit vandaag mede, waarbij alle verschillende versies van Halo 3 zijn meegeteld. Halo 3 wordt aangeboden in drie versies: Halo 3, Halo 3 Limited Edition en Halo 3 Legendary Edition. De twee speciale versies van het spel bevatten een extra schijf met bonusinhoud en fysieke artikelen. De 130 dollar kostende Legendary Edition bevat ook een Spartan Mjolnir Mark VI helm en een tweede extra bonusschijf. De Limited Edition gaat voor 70 dollar over de toonbank en de standaard versie voor 60 dollar.

Een miljoen pre-orders voor een videospel is een zeldzame gebeurtenis en Microsoft beweert dat Halo 3 deze mijlpaal eerder heeft behaald dan enig ander spel ooit. Een enorme promotiecampagne zal Halo 3 verbinden met vele merknamen in Amerika, waaronder Burger King verpakkingen en zelfs een speciale Halo 3 G6 GXP auto van Pontiac.

De game zal op 25 september beschikbaar zijn.