1 min

Tags in dit artikel

, ,

Workday heeft zijn Workday Launch-programma van voorgeconfigureerde oplossingen nu ook uitgebreid naar grotere ondernemingen. De eerste sectoren die worden bediend zijn de hospitality- en retailsector.

Met Workday Launch biedt de cloudgebaseerde ERP-specialist nu zijn portfolio van diensten om de uitrol van ERP te versnellen ook aan grotere bedrijven. Eerder was deze dienst nog vooral gericht op kleinere bedrijven.

Portfolio aan diensten

Het portfolio aan diensten biedt eenvoudig uitrolbare voorgeconfigureerde pakketten met functionaliteit en ontwerpen voor specifiek de financiële en HR-afdelingen. Denk daarbij aan onder meer verkoop- en contractbeheer. Het programma biedt onder meer functionaliteit om gestroomlijnde juridische contracten, minder bedrijfsrisico’s door eerder beschikbare data en snelle besluitvorming mogelijk te maken.

Grotere bedrijven

Voor grotere bedrijven introduceert Workday nu op maat gemaakte pakketten voor onder meer de hospitality- en retailsector. Dit omdat deze sectoren volgens de ERP-specialist het meest zijn getroffen door de huidige pandemie. Deze pakketten komen de komende maanden beschikbaar.

Workday Launch is nu al verkrijgbaar in de Verenigde Staten en komt volgend jaar naar Europa.

Tip: Workday heeft een solide ERP-systeem in huis, legt de lat hoog