1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Microsoft heeft op de Consumer Electronics Show aangekondigd een overeenkomst te hebben gesloten met British Telecom. Hierdoor kunnen Xbox 360-bezitters straks toegang krijgen tot de diensten van BT Vision. BT Vision maakt het mogelijk voor gebruikers om via internet video content on-demand te kunnen bekijken.

Met de overeenkomst krijgen Xbox 360-bezitters uit de Verenigd Koninkrijk toegang tot de diensten van BT Vision. Het aanbod is zeker niet verkeerd, het digitale content bevat onder andere uit films, TV-series, muziekvideo’s en sportprogramma’s zoals voetbal uit de Engelse Premier League. Xbox Live, dat momenteel meer dan 10 miljoen leden telt, zal ook ge├»ntegreerd worden in de nieuwe dienst. Gebruikers kunnen dan de communicatiediensten van Xbox Live blijven gebruiken terwijl ze tegelijkertijd ook gebruik maken van BT Vision.

Beide partijen zijn uiteraard blij met de gesloten overeenkomst. Zo vertelde Dan Marks opgetogen te zijn dat mensen uit de Verenigde Koninkrijk voor het eerst van de voordelen kunnen genieten van geavanceerde televisiediensten gecombineerd met next-generation gaming. Britse Xbox 360-bezitters kunnen de nieuwe dienst halverwege 2008 verwachten.