1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Apple is alweer begonnen aan de derde Leopard-update, zo meldde AppleInsider gisteren. De update omvat nu al 75 wijzigingen en de release wordt verwacht ergens in april/mei

In de vorm van Mac OS X 10.5.3 build 9D10 stelde Apple gisteren de eerste testversie van de derde grote Leopard-update beschikbaar aan de testers. De teller voor het aantal wijzigingen en bugfixes staat alweer op 75 en de verwachting is dat het nog verder zal stijgen.

Onder de wijzigingen bevinden zich wijzigingen in verschillende onderdelen van het besturingssysteem, zoals Dashboard, iCal alarms and syncing, Installer App, Spotlight indexering, PDFs in de Preview App, Mail alarms, Spaces, Stacks en de Dock. Ook werden er twee kritieke geheugenlekken in CoreAnimation en iCal opgelost.

Doorgaans volgen er na een eerste build nog meerdere testbuilds met telkens een kortere periode tussen de builds. Als de periode tussen de builds kleiner wordt, duidt dat meestal op een nabije release. De release van Mac OS X 10.5.3 kunnen we vermoedelijk ergens in april/mei verwachten.