1 min

Tags in dit artikel

, ,

Microsoft lanceert een update van Office.com en de Office app voor Windows. Alle Office-bestanden van een account zijn in een enkele omgeving te doorzoeken.

Office.com en Office voor Windows bieden een dashboard voor alle Office apps. De nieuwste update introduceert drie ingrijpende veranderingen: een overzicht van alle Office-bestanden van een account (My Content), een knop voor het creëren van een bestandssoort naar keuze (Create) en een opnieuw ontworpen startpagina (Home).

De update is uitsluitend beschikbaar voor Microsoft 365 Business accounts en Microsoft 365 Education accounts. Office.com en de Windows app zijn automatisch naar de nieuwste versie geüpdatet.

Nieuw in Office

‘My Content’ maakt het mogelijk om alle Office-bestanden van een account te overzien en doorzoeken. Denk niet alleen aan eigen Word- en PowerPoint-documenten, maar ook bestanden in de bijlagen van emails die via Outlook zijn ontvangen. Bestanden zijn te sorteren op meerdere parameters, waaronder de auteur van een bestand en de bestandssoort. ‘Create’ biedt een klein dashboard voor het aanmaken van elke Office-bestandssoort.

Tot slot heeft de startpagina een nieuwe look. Op de startpagina vind je de nieuwe ‘Quick Access’-sectie, een overzichtje van bestanden waarmee je onlangs hebt gewerkt. Daarbuiten werkt de startpagina hetzelfde als voorheen.