1 min

OutSystems helpt SAP-gebruikers bij het ontwikkelen van eigen low-code applicaties. Hiervoor is de low-code specialist lid geworden van het SAP PartnerEdge-programma in de categorie Build.

Met de deelname aan het partnerprogramma wil OutSystems bedrijven die SAP-oplossingen gebruiken in staat stellen om eigen bedrijfskritische applicaties te ontwikkelen.

OutSystems kan zijn low-code platform OutSystems 11 direct integreren met SAP S/4HANA en SAP NetWeaver. In SAP S/4HANA zorgt de integratie voor interoperabiliteit. Klanten kunnen hierdoor onder meer werken aan de ontwikkeling van customer experiences. De integratie biedt meer maatwerk en programmeeropties, klanten- en partnerportals en soepele migratieprocessen voor bedrijfssystemen.

Overige integraties

Naast de integraties voor SAP 4/HANA en SAP NetWeaver kunnen gebruikers van OutSystems ook toegang krijgen tot klaargemaakte code en integraties voor SAP-oplossingen en -toepassingen. Alles is beschikbaar in OutSystems Forge, een open-source repository met herbruikbare connectors, user interface (UI)-componenten en bedrijfsoplossingen die bijdragen aan de snellere ontwikkeling van applicaties.

Tip: OutSystems introduceert platform voor containerisering en deployment