2min

Tags in dit artikel

, , ,

Blizzard Entertainment, het bedrijf dat met name bekend staat als de maker van World of Warcraft, heeft onlangs een nieuw idee gelanceerd. Het bedrijf schrijft een contest uit voor mensen om ze opnieuw te betrekken bij een aantal relatief populaire games van het bedrijf.

De contest staat namelijk in contrast met de uitgebrachte spellen van Blizzard Entertainment. Het is de bedoeling dat er een pretpark wordt gecreëerd in de stijl van Warcraft, Starcraft en Diablo. Een combinatie van deze drie is ook toegestaan.. Blizzard Entertainment stelt een voorwaarde aan het inleveren van het materiaal, want het ingeleverde materiaal dat gemaakt is moet een afbeelding zijn.

Mensen die mee willen doen aan de contest van Blizzard Entertainment kunnen tot 30 maart 2009 hun gecreëerde materiaal inleveren. Blizzard zal uit het ingezonden materiaal vier winnaars kiezen. Bij de beoordeling let men vooral op de creativiteit, de gebruikte technieken en de relatie met de games van het bedrijf. De mensen die de contest winnen komen tevens in de publiciteit, want de afbeeldingen zullen getoond worden op de website van de onderneming. De afbeeldingen zullen ook gepresenteerd worden aan het grote publiek op BlizzCon 2009 dat in Anaheim (Californië) gehouden wordt.

Zoals vermeld kiest Blizzard vier winnaars uit. Dit staat in verband met het aantal prijzen, want het bedrijf geeft ook vier prijzen weg. Het gaat om de volgende prijzen: Best Overall Blizzard Theme Park, Best StarCraft Area or Theme Park, Best Warcraft Area or Theme Park en Best Diablo Area or Theme Park.

Meer informatie kan hier gevonden worden en de officiële regels van de contest zijn hier te vinden.