Automation Anywhere introduceert Automation Success Platform

Automation Anywhere introduceert Automation Success Platform

Automation Anywhere heeft het Automation Success Platform gelanceerd. Met veel toegevoegde functionaliteit moet dit platform bedrijven helpen hun zakelijke workflows en repetitieve taken beter te automatiseren.

Het nu geïntroduceerde platform is eigenlijk een rebranding van het bestaande automatiserings- en RPA-platform van Automation Anywhere. In 2021 kreeg dit platform de naam Automation 360. Inmiddels is het platform gerebrand naar het Automation Success Platform.

Het platform moet bedrijven helpen met het versnellen van hun digitale transitie door automatiseringstools voor alle medewerkers beschikbaar te maken. Vooral als het gaat om het automatiseren en stroomlijnen van handmatige, repetitieve zakelijke taken.

Hiervoor houdt het platform in de gaten hoe medewerkers met applicaties omgaan, zoals bijvoorbeeld het handmatig invoeren van data vanuit de ene applicatie naar de andere. Het platform maakt hiervoor intelligente bots aan die de taken automatisch afhandelen. Ook kunnen medewerkers deze bots zelf zonder code aanmaken. Daarnaast heeft het platform diverse andere integraties met applicaties van derden, waaronder Salesforce en Microsoft Office. Verder biedt het platform klaargemaakte automatische workflows.

Nieuwe functionaliteit

Met de lancering van het Automation Succes Platform heeft Automation Anywhere veel nieuwe functionaliteit toegevoegd. De belangrijkste update van het platform is de komst van de AARI for Every App. Met deze tool kunnen medewerkers RPA bots met natural language commands instrueren om bepaalde zakelijke taken uit te voeren. Binnen elke zakelijke applicatie kunnen zij met deze tool bots aanmaken om taken uit te voeren die de medewerkers op dat moment repetitief vinden.

Ook voegde Automation Anywhere process discovery-mogelijkheden toe. Hierdoor kunnen gebruikers met behulp van AI snel automatiseringsmogelijkheden in kaart brengen en ontdekken. Deze mogelijkheden worden vervolgens gerangschikt op basis van de meeste toegevoegde waarde, zodat bedrijven makkelijk kunnen zien welke taken het belangrijkst zijn om te automatiseren. Deze functionaliteit komt van het overgenomen FortressIQ.

Daarnaast zorgt de nieuwe Document Automation tool ervoor dat er makkelijk data uit documenten kan worden gehaald en naar een bepaalde applicatie kan worden overgebracht. Hiervoor kunnen gebruikers de AI-modellen van Automation Anywhere gebruiken, maar ook de modellen Google Document AI en Microsoft Azure Form Recognizer.

Overige updates en ondersteuning aan klanten

Een overige update van het Automation Succes Platform betreft een nieuwe CoE Manager waarmee bedrijven automatiseringsfunctionaliteit kunnen bouwen, monitoren en opschalen via een centraal command center.

Verder introduceert de workflow- en RPA-specialist het Automation Pathfinder Program. Met dit programma wil de specialist bedrijven helpen bij het opschalen van automatisering. Dit met behulp van best practices en ondersteuning van experts van partners.

Tip: RPA-leverancier Automation Anywhere haalt 200 miljoen euro op