1 min

Tags in dit artikel

, ,

Nu Modern Warfare 2 eindelijk in- en heel snel weer uit de winkels is, is een groot deel van de media aandacht nu gevestigd op Assassin’s Creed II. Ubisoft heeft het al als "de grootste release ooit" betiteld.

De voorganger zal wat verschillen in meningen hebben gehad, maar de middeleeuwse huurmoordenaar krijgt nu al volop goede kritieken. Ubisoft heeft de titel "grootste release ooit" nog wat nadruk gegeven door er een gigantische som aan marketing in te steken. Dit schijnt te werken: de pre-order cijfers zijn zeer hoog.

"Het zal ongetwijfeld Ubisofts grootste release ooit zijn en zal profiteren van onze grootste marketingcampagne ooit," aldus Ubisoft tegenover het Britse MCV. "We hebben een overweldigende positieve reactie gekregen. De steun van de media was werkelijk fantastisch en ik ben opgelucht dat de reviews niet anders dan positief waren.

Of deze reacties allemaal authentiek waren, valt nog te betwisten. Gamers die hun vijanden willen afslachten in het Renaissance Italie hoeven niet meer lang te wachten, deze vrijdag, 20 november, zal het spel in de winkels liggen.

Volledige 35 minuten durende film van Assassin’s Creed II: