1 min

Tags in dit artikel

,

Er zullen meerdere games ontwikkeld worden die gebruik gaan maken van de Tony Hawk: RIDE-accessoire. Dat heeft Joshua Tsui, president van ontwikkelaar Robomodo bekendgemaakt.

Deze Tony Hawk: RIDE zal bij meerdere games gebruikt kunnen worden. Er staan al diverse games gepland voor deze controller, het is echter nog niet bekend welke titels dit zijn. Hoogstwaarschijnlijk komt Activision met onder andere een nieuwe snowboardgame.

"Het is heel belangrijk voor ons dat wanneer mensen dit pakket kopen, ze weten dat we ons nu richten op Tony Hawk: RIDE, maar we willen ervoor zorgen dat mensen een goed rendement op hun investering hebben, dus er zijn veel spellen die gepland staan voor deze controller. We kijken er meer naar als een platform dan een randapparaat. De voor de hand liggende opties zijn snowboarden en surfen en dergelijke, maar er zijn een hoop spellen waarvoor deze controller gebuikt kan worden, en we zijn heel enthousiast bezig," aldus Tsui.

We kunnen dus nog wel aardig wat spellen verwachten voor deze controller, die 136 kg kan dragen, maar de eerste game staat in de planning voor november, te weten Tony Hawk: RIDE.