1 min

Tags in dit artikel

,

Gmail, de mailservice van Google, heeft zijn Gmail dienst weer eens voorzien van nieuwe functies. Google heeft hard gewerkt aan nieuwe thema’s voor Gmail en nu zijn er z’n 35 thema’s beschikbaar. Een deel ervan is nu nog alleen beschikbaar in de VS maar binnenkort ook in Nederland en België. Daarnaast is de mogelijkheid om een eigen thema te maken sterk verbeterd.

Google kwam met Gmail om alle googlers ook te kunnen laten mailen met hun eigen service want Google was van mening dat het veel beter kon. Nu bieden ze sinds een jaar alle Gmail-gebruikers de mogelijkheid om een thema te kiezen of zelf te maken, zodat het een stukje leuker is om je mail te bekijken en het wat meer een persoonlijke omgeving wordt.

Een van de nieuwe stijlen is High Score, dat heel veel lijkt op Mario Bros. Het is dus een stijl met wat simpele kleuren in een leuk jasje.

De extra functie van het maken van een eigen stijl is vrij simpel opgezet. Je kan kleuren met elkaar mengen en verschillende elementen toevoegen, zodat je mailbox naar je eigen stijl is gemaakt.