1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Met de komst van streaming services als OnLive, Gaikai en OTOY is het niet raar dat mensen sceptisch zijn. Het is een grote stap voorwaarts, mocht het werken. Mensen willen het eerst zien en dan pas geloven. Steve Perlman van OnLive liet op een persconferentie zien dat OnLive ook op mobiele telefoons gaat werken.

De vergelijkbare service OTOY liet al eerder zien dat het zelfs mogelijk is om Crysis op bijvoorbeeld een iPhone te spelen. Perlman bewees dus dat het mogelijk is om met OnLive niet alleen op je televisie of computer te gamen, maar ook op je mobiele telefoon. "Vandaag, op een Wedbush financiële conferentie in New York heb ik OnLive laten zien, draaiende op twee iPhones, een TV en een computer", aldus Steve Perlman, CEO van OnLive.

"Het is belangrijk om te begrijpen dat een mobiele telefoon een heel ander beest is dan een TV, pc of Mac. Momenteel zijn spellen op OnLive afgestemd voor televisies en computers. In eerste instantie zijn we dus het meest enthousiast over de community en het sociale element van OnLive voor de mobiele telefoons." Zoals we eerder al lieten weten liet OTOY al zien dat het mogelijk is, er zijn echt wel nog een boel hindernissen te overwinnen, zo zal bijvoorbeeld de besturing drastisch moeten veranderen.