1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

OnLive, de service die het mogelijk maakt om spellen voor de pc en console te spelen via internet, heeft de deuren geopend voor een bèta. De bèta is vrij toegankelijk voor mensen uit de Verenigde Staten die zich geregistreerd hebben of registreren op de OnLive-website.

Steve Perlman, oprichter en CEO van OnLive, liet op de OnLive-blog weten dat de bèta open is. Om deel te nemen aan de bèta moet je registreren op de website en een aantal gegevens invullen. "Een bèta is een geweldige mijlpaal voor OnLive, na vele jaren werk. We kijken er erg naar uit om te horen wat jullie er van vinden", aldus Steve Perlman. Momenteel is het dus alleen mogelijk om vanuit de Verenigde Staten deel te nemen aan de bèta.

OnLive werd op de Game Developers Conference 2009 aangekondigd en is een online streamingservice voor spellen. De spellen zullen op de servers van OnLive staan en rechtstreeks op de pc of televisie te spelen zijn. Voor de televisie zou er een speciale ‘OnLive MicroConsole’ moeten worden aangeschaft. Op de pc zal OnLive gewoon werken met een applicatie. Ook Mac zal door OnLive ondersteund worden.