2min

Xbox Live doet steeds meer om de Xbox Live gebruikers wat gezelligheid te bieden en extra aandacht ergens voor te geven.

Xbox Live geeft elk jaar bij elk jaargetij een aantal extra’s mee, zoals thema’s en tegenwoordig ook kleding voor je avatar. Nu gaat Xbox Live voor de tweede keer aandacht besteden aan Xtival Winter.

In Xtival wordt aandacht gegeven aan de Nederlandse DJ Tiësto. Dit is niet het enige wat je kan verwachten in het weekend van vrijdag 27 tot en met 29 november, zo zijn er veel meer evenementen die je staan op te wachten. "Het Xtival neemt snel in reputatie toe als zijnde het voornaamste online festival in Europa, waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve entertainment centraal staan," verteld Microsoft over hun festival.

Vorig jaar trok Xvital 1,5 miljoen online bezoekers, toch vindt Microsoft het nodig om de nieuwe editie van dit evenement te verbeteren en meer te laten gebeuren. "Xtival Winter 2009 belooft nog beter te worden dan vorig jaar, en het zal dan ook volgepakt zitten met verschillende spannende evenementen en ervaringen," aldus een organisator van Xvital.

Qua muziek wordt ook wel het één en ander verteld, zo wordt het grootste deel van de muziek verzorgt door DJ Tiësto, die gelijk een livestream heeft van zijn tour door Amerika om zijn album Kaleidoscope te promoten. Er zijn ook een aantal downloads voor muziekliefhebbers downloadbaar gemaakt, zoals een deel van de aankomende Metallica DVD.

Zoals al gemeld een paar dagen terug, zijn alle Silver account gebruikers voor een weekend Gold. Dus kunnen alle Xbox live Silver gebruikers eindelijk online multiplayer spelen.