Er is nog niet veel over vrijgelaten, maar er is een aankondiging gedaan op de CES dat de Xbox 360 als eerste Modern Warfare 2 content krijgt.

Helaas is er op niet goed genoeg uitgelegd of het nu een exclusieve content wordt. Het kan namelijk ook zo zijn dat de content een voorsprong krijgt op de andere consoles. Ondanks dat de bedoeling is dat de inhoud komt in het voorjaar, lijkt het er niet op dat Infinity Ward veel heeft uit te leggen over de specifieke kenmerken met de deal die ze met Microsoft hebben gesloten. De verwachtingen zijn dat er meer informatie over de content komt na de CES.


Naast het nieuws over de content, is er ook nieuws dat het er op lijkt dat Infinity Ward niet Modern Warfare 3 gaat ontwikkelen. Dit doordat bronnen melden dat een Canadese studio de ontwikkeling gaat doen. Wanneer we gaan kijken welke studio dit moet zijn, lijkt het erop dat het Radical Entertainment moet zijn. Radical Entertainment is de ontwikkelaar van onder andere Prototype, ook is Radical Entertainment de enige Canadese ontwikkelstudio van uitgever Activision.

Een andere optie zou de nieuwe Sledgehammer Games studio kunnen zijn, die onstaan is uit oude medewerkers van Visceral Games, de studio achter Dead Space. Ook is Sledgehammer van uitgever Activision en hebben ze vacatures openstaan voor lead online/mulitplayer ontwerpers met ervaring van het ontwikkelen van mulitplayer shooters voor de pc en consoles.