1 min

Tags in dit artikel

, ,

Executive producer Steve Papoutsis van Visceral heeft tegenover de website G4TV bevestigd dat er een demi van Dead Space 2 gaat uitkomen. Tegelijkertijd gaf Papoutsis toe dat er fouten zijn gemaakt met de demo van Dead Space en beloofd dat deze fouten niet gemaakt zullen worden met de demo van Dead Space 2.

"Een van de dingen waarmee we onzelf tegen hebben gewerkt bij de originele game, is dat heel veel mensen de demo niet classificeerden als ‘het allervetste ding ooit’, nadat ze het gespeeld hadden", aldus Papoutsis. "Bij de demo van Dead Space twee kregen we onder andere klachten over de moeilijkheidsgraad van de demo en het late tijdstip waarop hij beschikbaar was. Ook hadden veel mensen het gevoel dat de demo geen goede weerspiegeling van het spel was."

Daarom focust Visceral nu sterker op de demo, zegt Papoutsis. "We willen er zeker van zijn dat we een demo leveren waarbij mensen de smaak en ervaring van het Dead Space-universe begrijpen. We gaan ons focussen op wat er écht goed is, zodat nieuwe gamers een kans krijgen om te ervaren waar het echt om gaat."

Over een releasedatum voor game en demo blijft Visceral nog angstvallig stil, maar er wordt gespeculeerd dat de titel niet voor eind dit jaar in de winkels zal liggen. Het volledige interview is te lezen op de website van G4TV.com.