1 min Applications

Warner Bros films te huur via Facebook

Warner Bros en Facebook starten vanaf vandaag in Amerika met de optie om films van de bekende filmstudio te huren op het social media platform. De eerste film die beschikbaar zal zijn is The Dark Knight.

Warner Bros films te huur via FacebookDe film zal later op de dag beschikbaar worden en zal voor 30 Facebook credits oftewel 3 dollar te huur zijn. De huurperiode zal 48 uur bedragen en zal waarschijnlijk in SD resolutie te zien zijn. Volgens Engadget zouden de huidige aanbieders van vergelijkbare online huurdiensten geen onderdeel zijn van de nieuwe Facebook toevoeging. Ook meld Engadget dat Warner Bros denkt makkelijk geld te kunnen verdienen door op websites een "koop en huur" knop te plaatsen bij haar content.

De nieuwe dienst start met enkel de film The Dark Knight. Warner Bros en Facebook zullen later nog meer films toevoegen aan de nieuwe verhuurdienst. De gebruiker zal in staat zijn om de films in full screen te kijken, te pauzeren en verder te kijken wanneer zij weer inloggen op Facebook. Momenteel is de dienst alleen nog maar in Amerika beschikbaar maar komt bij succes wellicht ook in andere landen.

Bron:Engadget