1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een ontwikkelaar heeft een dag na de lancering van de +1 button van Google een variant op de markt gebracht die dezelfde opties zou hebben maar dan met de Like-resultaten van je Facebook vrienden.

Google lanceerde deze +1 button om meer voet aan de grond te krijgen in social media land. Google weet namelijk als geen ander dat mensen meer en meer tijd doorbrengen op Facebook. Met de komst van deze extensie voor Internet Explorer, Firefox en Chrome lijkt Google weer terug bij af. Het valt te verwachten dat veel meer mensen de Facebook resultaten een stuk interessanter zullen vinden dan de "likes" van Google vrienden.

De +1 dienst is momenteel alleen nog maar in de Verenigde Staten beschikbaar maar zal naar verwachting later ook naar andere delen van de wereld komen. Ontwikkelaar Crossrider ontwikkelde de extensie in slechts één dag voor de drie browsers. De extensie luistert naar de naam +Like en is gratis en makkelijk in gebruik. Crossrider legt de extensie op hun site uit. Daarnaast plaatste de ontwikkelaar ook nog een video met daarin een korte uitleg.