1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De zomer zal er opnieuw downloadable content (DLC) verschijnen voor het spel Portal 2, welke ook nieuwe features zal toevoegen aan het spel. Deze nieuwe DLC zou naar verluidt gratis te downloaden zijn. Eerder kwam er op de dag na de release van de game al DLC content uit ter waarde van 80 dollar, waar veel gamers kritiek op hadden. Wellicht is dit een goedmakertje.

De nieuwe DLC zal onder andere nieuwe testruimtes en ranglijsten toevoegen aan het spel. Daarnaast introduceert de DLC ook een nieuwe challenge-modus voor zowel de singleplayer als de multiplayer. De DLC biedt nog meer nieuws maar daar laat Valve nog niets over los. De komst van nieuwe ranglijsten en een challenge-modus zou kunnen betekenen dat de testruimtes na het installeren van de DLC ook afzonderlijk te spelen zullen zijn. Dit is echter nog niet bevestigd door ontwikkelaar Valve.

De game Portal 2 kwam zo’n twee weken geleden op de markt en passeerde onze testbank in deze review. Het tweede deel van de game werd erg positief ontvangen door de gamers. In de puzzel-game moet je jezelf door middel van portalen naar de goede ruimte verplaatsen. De DLC zal gratis zijn en uitkomen voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3. De DLC zou deze zomer te downloaden moeten zijn.