1 min

Tags in dit artikel

, ,

Door een ludieke actie van Ubisoft zijn fans van Assassin’s Creed erachter gekomen hoe het nieuwe deel uit de populaire serie zal gaan heten. Fans zorgde ervoor dat Ubisoft het gewenste aantal Likes op Facebook kreeg en vervolgens maakte de ontwikkelaar de titel bekend. De nieuwe Assassin’s Creed heet Revelations.

Wanneer je de Facebook-pagina van Assassin’s Creed leuk vindt en dit laat zien door op de Like-knop te klikken, zal je de teaser van het nieuwe deel kunnen bekijken. In deze teaser zie je verschillende beelden voorbij flitsen die zouden kunnen duiden op bepaalde dingen. Zo zie je een error die aangeeft dat de Anumis, een belangrijk apparaat in Assassin’s Creed-games niet kan synchroniseren met het hoofdpersonage Ezio. Hierdoor kan hij niet de herinneringen van zijn voorouders herbeleven.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Ubisoft per ongeluk meer bekendmaakte dan wat vooraf de bedoeling was. Eerst zou alleen de naam bekendgemaakt worden. Echter, Facebook gaf ook extra informatie en de teaser weer. Een lid van het Neogaf-forum sloeg alles op tijd op en poste dat op het forum. Ubisoft verwijderde alles snel, maar heeft inmiddels besloten om het toch online te laten staan. Het lijkt erop dat Revelations een nieuw subdeel zal worden en geen Assassin’s Creed III.