1 min

Het twee daagse ontwikkelaars evenement van Google is van start gegaan. Google I/O gaat de komende 2 dagen alle aanwezige ontwikkelaars voorzien van informatie omtrent nieuwe of bestaande Google producten. Google zal naar verluidt meerdere aankondigingen doen van nieuwe producten en producten die een grote update hebben gekregen en nieuwe mogelijkheden bieden.

Op de agenda zijn allerlei kleine keynotes te vinden over bepaalde producten van Google en deze zijn dan ook geen verassing meer. Wat wel elk jaar een verassing is, dat zijn de grote aankondigingen van Google. Zo werden eerder Google Wave en Google Maps geïntroduceerd tijdens Google I/O. Wat dit jaar op de planning staat is nog niet helemaal duidelijk maar waarschijnlijk wordt straks een nieuwe muziekdienst van Google’s hand onthult, welke de concurrentie aan zal moeten gaan met iTunes van Apple.

Daarnaast verwacht men vandaag of morgen ook veel meer informatie over het nieuwe Chrome OS, het besturingssysteem voor netbooks en mogelijk tablets van Google’s hand. Dit besturingssysteem zou dit jaar op de markt moeten gaan komen. Degene die niets willen missen kunnen live inschakelen en meekijken naar alles wat Google te vertellen heeft via onderstaande video!

De live stream is ook op de website van Google I/O te bekijken!