1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Sony gaat verschillende toppers van de PSP opnieuw uitbrengen maar dan op de PlayStation 3. Deze games zullen op de PlayStation 3 beschikbaar komen in HD-kwaliteit en zullen onder de categorie PSP Remasterd komen te vallen.

Momenteel brengt Sony al verschillende populaire titels uit het PlayStation 2 tijdperk opnieuw uit voor de Playstation 3, maar nu zullen ook de populaire PSP titels worden uitgebracht voor de PS3. Naast een remaster in HD-kwaliteit zullen de games ook stereoscopische 3D gaan ondersteunen en in sommige gevallen worden voorzien van extra content. Ook gaat Sony zorgen voor de mogelijkheid dat de gebruiker zijn vorderingen kan opslaan op zowel de PlayStation 3 als hun PSP.

Jammer genoeg is er verder vrij weinig bekend over de PSP Remasterd games. Zo is het nog onbekend welke games er precies allemaal beschikbaar komen voor de PS3 en of dat games alleen te downloaden zullen zijn of ook in de winkels zullen verschijnen. Daarnaast zijn er ook nog geen releasedatums bekend, wel is bekend dat de eerste PSP-titels voor de PS3 zullen uitkomen in Japan. De eerste game die zal uitkomen in deze PSP Remasterd serie is Monster Hunter Portable 3rd HD Version.