1 min Applications

‘Mogelijk nieuwe Counter-Strike op komst’

Volgens verschillende gamers op internet heeft Valve een nieuwe Counter-Strike game in ontwikkeling. Deze nieuwe game zou de naam Counter-Strike: Global Offensive gaan dragen en moet de opvolger van de extreem populaire multiplayer titel.

‘Mogelijk nieuwe Counter-Strike op komst’De gamers melden niet alleen de komst van de nieuwe titel maar ook dat ze deze al hebben mogen spelen. Valve zou namelijk een groep gamers op kantoor hebben uitgenodigd om Global Offensive te komen spelen en feedback te geven op het spel.

Hoe het spel er precies uit komt te zien, wat de mogelijkheden worden, is allemaal nog onduidelijk. Er zijn nog geen screenshots, foto’s of video’s uitgelekt. Wel is er gesproken over nieuwe mappen, wapens, en granaten.

Counter-Strike: Source is de laatste versie die verschijn uit de Counter-Strike franchise en dat was alweer in 2004. Deze game wordt overigens nog steeds ondersteund door Valve en er verschijnen nog geregeld updates. Wanneer Counter-Strike: Global Offensive in de winkels zal liggen is onduidelijk, het blijft afwachten tot Valve met een officiële verklaring komt. Het meest voor de hand ligt ergens begin volgend jaar.

Bron:ESEA