De FBI heeft bekendgemaakt dat zij de 23-jarige Cody Kretsinger uit Phoenix, Arizona hebben gearresteerd. Deze 23-jarige knaap zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de hack op de website van Sony Pictures.

Cody Kretsinger is online beter bekend onder de naam "recursion." Kretsinger zal samenzwering en het zichzelf ongeautoriseerd toegang verschaffen tot een computer ten lasten worden gelegd. Om dit voor elkaar te kunnen krijgen zou Kretsinger een SQL-injectie hebben gebruikt en zo vertrouwelijke informatie hebben buitgemaakt vanaf de systemen van Sony Pictures Entertainment. Vervolgens zou deze informatie zijn gedeeld via Twitter. Als gevolg daarvan worden Kretsinger en zijn partners ook hiervoor in staat van beschuldiging gesteld.

Alsof dit nog niet genoeg is wordt Kretsinger er ook nog van beschuldigt dat hij bewijs zou hebben achter gehouden doordat hij zijn harde schijf zou hebben geformatteerd om zo bewijsmateriaal te wissen. Ondanks dat Kretsinger de aanval anoniem uitvoerde door gebruik te maken van de website HideMyAss.com wist de FBI alsnog de activiteit terug te linken naar een adres in Arizona.