Na de bekendmaking van GTA V afgelopen dinsdag is er vandaag opnieuw een interessant nieuwtje te melden. De nieuwste aflevering van het spel zal zich af gaan spelen in de stad van de engelen, Los Angeles. Dat meldden althans diverse bronnen aan de website Fudzilla.

Afgelopen dinsdag berichtten wij al over de aankondiging van het nieuwste deel van de populaire reeks waarbij slechts een klein stukje van de sluier werd opgelicht. Naast de aankondiging van het spel werd er toen enkel de aankondiging gedaan over het vrijgeven van een trailer van de game op 2 november. Echter kunnen we vandaag melden dat GTA V zich zeer hoogst waarschijnlijk af zal gaan spelen in de stad Los Angeles. Dit zouden meerdere bronnen hebben gemeld die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het spel.

Het vijfde deel zal dus waarschijnlijk opnieuw gebaseerd gaan worden op Los Angeles. Waarschijnlijk zal ook Hollywood in het spel zijn terug te vinden. Rockstar maakt echter een eigen versie van de stad, die hoogstwaarschijnlijk Los Santos zal heette en Hollywood zal door het leven gaan als Vinewood.

Daarnaast zouden de bronnen ook melden dat je voor het eerst in de geschiedenis van de game meerdere personages zal kunnen spelen in de singleplayer van het spel. Er zullen namelijk meerdere verhaallijnen zijn in het spel. Het lijkt er dus op dat de geruchtenmolen voor GTA V al aardig op stoom begint te komen.