1 min

Rockstar Games heeft nieuwe screenshots van Grand Theft Auto V vrijgegeven. De game had eigenlijk rond deze tijd uit moeten komen, maar werd in januari verzet naar 17 september. Om de gamerhartjes toch wat sneller te laten kloppen voorziet de ontwikkelaars ons van een aantal nieuwe plaatjes.

Voorlopig kunnen we dus niets anders dan watertanden en afwachten totdat GTA V in de schappen ligt. De nieuwe 10 nieuwe screenshots van de game tonen opnieuw wat we kunnen verwachten van de game die zich afspeelt in de fictieve stad Los Santos. Volgens Rockstar Games is het de grootste en meest levendige stad die het ooit ontwikkeld heeft. De game-wereld bestaat overigens uit veel meer dan alleen stedelijk gebied, zo kan ook het platteland verkend worden en zelfs de oceanen zullen vol leven zitten.

Vooralsnog heeft Rockstar Games alleen de ontwikkeling van GTA V voor de PlayStation 3 en Xbox 360 bevestigd, een PC-versie is niet bevestigd maar wordt wel verwacht. De nieuwe screenshots vind je in de galerij onder dit artikel.