Wanneer je een exemplaar van Skyrim voor de Xbox 360 hebt aangeschaft kan je maar beter wachten tot er een patch beschikbaar is. Dit stelt Bethesda, de ontwikkelaar van de game.

De game zou er namelijk een stuk mooier uitzien wanneer deze gestreamd wordt. Dit houd in dat wanneer de game geïnstalleerd is op de harde schijf van de Xbox 360, de game er een stuk minder goed uit ziet. Dit zou komen doordat de game op die manier erg veel gebruik maakt van het cache systeem van de Xbox 360. Hierdoor zouden bepaalde textures in kwaliteit dalen in plaats van stijgen. Om deze problemen te verhelpen is de ontwikkelaar bezig met een patch.

Tot deze patch beschikbaar is raadt de studio aan om de game voorlopig van de CD af te spelen. Wanneer je echter de game al hebt geïnstalleerd op je harde schijf worden deze problemen alsnog verholpen door een aankomende update. De release van Skyrim ging niet geheel zonder problemen. Naast de problemen rondom de Xbox 360 had Bethesda ook wat problemen rondom de pc-versie. Wegens een overweldigend aantal spelers had Steam veel moeite met opstarten. Echter konden deze problemen al vrij vlot opgelost worden. Dat Steam wat moeite had is overigens niet verwonderlijk. Er waren namelijk zo’n 200.000 Skyrim-spelers online. Even ter vergelijking; Modern Warfare 3 kwam op hetzelfde moment niet verder dan 78.000 spelers.