Goed nieuws voor Apple-liefhebbers: vrijdag 25 november komt Apple met een speciale kortingsacties. Consumenten kunnen dan tegen aantrekkelijke prijzen iPad-, iPod- en Mac-cadeaus kopen. Let op: de actie geldt alleen aanstaande vrijdag.

Vrijdag 25 november is het Black Friday. Op deze dag bieden Amerikaanse winkeliers hun producten tegen een lagere prijs aan om zo de drukte met de komende feestdagen beter te spreiden en hun omzet te vergroten. Ook Apple doet mee aan deze kortingsactie en biedt diverse Apple-producten en accessoires goedkoper aan.

Apple biedt niet alleen Amerikaanse consumenten deze mogelijkheid: ook Nederland kan profiteren van speciale kortingen. Op de Nederlandse website van de Apple Store is een uitnodiging te zien dat we op vrijdag 25 november flinke kortingen kunnen krijgen op diverse Apple-producten. Welke producten het precies betreft zegt Apple niet, maar spreekt wel over "een scala aan fantastische iPad-, iPod- en Mac-cadeaus". De ervaring leert dat consumenten gemiddeld 10 procent korting krijgen.


Naast Apple doen waarschijnlijk ook app-ontwikkelaars mee aan de actie. In het verleden boden zij eerder hun apps tegen gereduceerde tarieven aan. Het loont misschien om aanstaande vrijdag eens een kijkje te nemen in de App Store.

Deze kortingsactie is op zich wel bijzonder te noemen. Apple staat erom bekend dat het niet snel de prijzen van haar producten en accessoires verlaagd. Mocht je geïnteresseerd zijn in een iPad, doe je voordeel ermee en bestel deze aanstaande vrijdag in de Apple Store. Net voor Sinterklaas en met de feestdagen in het verschiet komt de actie op een zeer lucratief moment.