1 min

Tags in dit artikel

, ,

De game God of War IV mag dan nog wel niet officieel zijn aangekondigd door Sony maar er duiken steeds meer aanwijzingen op dat er een nieuw deel in aantocht is. Vandaag bevestigde componist Timothy Williams het bestaan van de game.

Op de website van de componist zijn deze week meldingen geplaatst dat hij de muziek voor de game heeft gecomponeerd. Dit werd vervolgens vrij snel opgemerkt door de website Siliconera. Volgens Siliconera bevestigde de componist meteen dat de gepubliceerde opdracht correct was en dat de game zeker in aantocht is. Sony heeft nog altijd niet gereageerd op de toenemende stroom aan geruchten rond God of War IV. De componist lijkt op zijn vingers te zijn getikt aangezien zijn website inmiddels offline is gehaald. Al eerder deze week doken er geruchten op dat de game een online co-op modus krijgt waarin gespeeld kan worden met Kratos en zijn dode broer Deimos.

Inmiddels gaat ook het gerucht over de lanceerdatum, God of War IV zou op 28 september op de Playstation 3 beschikbaar komen. Echter zullen we eerst op een officieel bericht van Sony moeten wachten voordat er met zekerheid iets over deze game gezegd kan worden.